Bijzonder teamuitje

Dit team van 12 collega’s koos voor een bijzonder arrangement. Na ontvangst bij theetuin De Dille dook de eerste groep onze Spooky Submarine in, terwijl de rest zich aan mini-escape Hell on Heels waagde. Deze escape was speciaal voor dit team opgebouwd in de prachtige serre van De Dille, met wijds uitzicht. Nadat de twee teams hadden gewisseld (zodat iedereen alle escapes kon spelen), was het tijd voor een welverdiende borrelplank en het uitwisselen van ervaringen. De teamdag werd afgesloten met een etentje mét escape-verrassing bij eetcafé De Trilker. Ook zo’n leuk arrangement doen met collega’s, vrienden of familie? Neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden. 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*