Combineren met…

Combineer met Verbuildinglab

Ben je ontsnapt uit de Spooky Submarine en wil je meer? Combineer je bezoek aan Easterwierrum dan met een werksessie bij Verbuildinglab om je (team)uitje helemaal compleet te maken. Verbuildinglab is leverancier in gestructureerde creativiteit voor bedrijven en organisaties. Wat dacht je van een basistraining Visualiseren? Je leert dan de grondbeginselen van het (zakelijk) visueel communiceren. Is de Escaperoom nog niet voldoende voor de teambuilding? Dan kan Verbuildinglab je verder helpen met een sessie LEGO® SERIOUS PLAY®, waarbij je als team nog nader tot elkaar komt. Of wellicht wil je eens flink ‘Out of the Box’ brainstormen aan de hand van een vraagstuk die bij jullie speelt? Wij zorgen ervoor dat je een creatiever brein krijgt, dat nieuwe inzichten en oplossingen oplevert rondom het vraagstuk. Of willen jullie je improvisatievermogen een boost geven? Realiseer dit dan met een workshop theatersport. Informeer vrijblijvend naar deze en andere mogelijkheden bij Verbuildinglab (info@verbuildinglab.nl of 06-11132495) of neem een kijkje op de site van Verbuildinglab www.verbuildinglab.nl.   

 

Ontsnappen en happen

Als je dan toch in een Spooky Submarine verdwijnt, kan je laatste maal maar beter lekker smaken… Kom voor/na je ontsnappingspoging naar eetcafé De Trilker in Poppenwier. Daar krijg je lekker, betaalbaar en ruim voldoende eten. Als je bij je reservering van Spooky Submarine vermeldt dat je bij De Trilker wilt eten, regelen wij dat je tafel op tijd klaar staat én dat jullie een leuke escape-verrasing krijgen. De menukaart kun je alvast bekijken op www.detrilker.nl.

 

Voor groepen (max. 24 personen) is een combinatie met een bezoek aan theetuin en minicamping De Dille, ook in Easterwierrum, ideaal. Terwijl er 1 groep in de escaperoom is, kunnen de anderen bij ons genieten van een hapje en een drankje. Houd je van spelletjes, dan kun je bij ons nog even doorgaan met bijvoorbeeld 30 seconds, Cluedo of Kolonisten.

2 koffie/thee met vers gebak

Borrelplank

Soep en 2 broodjes 

Lunch (verschillende soorten brood en broodjes, beleg kaas en vlees, vers fruit, koffie,thee, melk , karnemelk)

Oant sjen op De Dille!  André en Tjitske

www.dedille.nl

Tel. 06-30057451