Dixieland

Us Festival had op 9 maart 2019 de primeur: onze nieuwe pop-up escaperoom Dixieland ging in première. Tien teams gingen er doorheen: zij haalden óf een ‘Clean Getaway’, óf ze ontdekten dat ‘Shit Happens @ Dixieland’… De teams hadden 20 minuten de tijd om te ontsnappen. Voor ieder van hen was het voor het eerst dat ze zoveel tijd spendeerden op een dixie (laat staan met zoveel anderen erbij), maar dit zijn gelukkig wel zeer vermakelijke dixies. 

Vanaf nu is Dixieland te huur als pop-up escaperoom.

2 Reacties

    • Hallo Chris, helaas verhuren wij Dixieland niet meer buiten Friesland. Wij werken met vrijwilligers en het blijkt lastig om mensen te vinden die een hele dag (reizen, opbouwen, hosten, afbreken) onderweg willen zijn. Hopelijk vind je een leuk alternatief.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*