FAQ

Wat is een escaperoom? In een escaperoom probeer je niet alleen uit een kamer te ontsnappen; je ontsnapt er ook even uit de realiteit. Het is een intense ervaring: het adrenaline level is hoog door de puzzels, de muziek, geluids- en lichteffecten en de tijdsdruk. Het geeft een enorme kick om te ontsnappen. Kom het maar uitproberen bij ons. Als het nodig is, zijn we niet te beroerd om een hint te geven, maar uiteindelijk moeten jullie het toch echt sámen presteren.

Voor wie is een escaperoom (on)geschikt? In een escaperoom draait het om raadsels oplossen in een spannende sfeer. Alleen door samenwerking, out-of-the-box denken en goede communicatie staat jullie groep na een uur weer opgelucht buiten. Familie, vrienden, collega’s en andere groepen kunnen er enorm veel plezier aan beleven. Wel moeten moet jullie team zich soms letterlijk in vreemde bochten wringen. Onze escaperoom heeft als thema onderzeeër, dus de ruimtes zijn soms klein. De room is helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Bezoekers die onder invloed zijn, laten we niet toe. Kinderen zijn welkom vanaf 14 jaar. Jongere kinderen zijn welkom, mits ouders/verzorgers meegaan in de room. De escaperoom bezoek je op eigen risico. We houden toezicht middels camera’s, zodat we meteen kunnen ingrijpen bij een noodsituatie en om hints te geven als jullie die nodig hebben.

Hoe groot mag ons team zijn? In de room mogen beslist niet meer dan 6 personen tegelijk aanwezig zijn. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk, in verband met de brandweervoorschriften. Daarnaast zijn de puzzels op maximaal 6 personen gericht. Zijn jullie met 7 personen of meer, dan kunnen jullie natuurlijk splitsen en voor meerdere groepen boeken. 

Wat zijn de kosten? 100 euro per groep (2-6 personen). Parkeren is gratis. Bij de prijs is 1 drankje per persoon inbegrepen. Betalen kan contant of we sturen jullie een Tikkie.

Moeten we reserveren? Ja, dat gaat het snelst via app: 06-27027827 of mail: code@townshipescape.nl. Heb je geboekt, maar wil je de datum veranderen of afzeggen? Geen probleem. We waarderen het als je meer dan 24 uren van te voren afzegt. 

Wat zijn jullie openingstijden? Momenteel zijn we geopend op afspraak. In overleg zijn veel tijdstippen mogelijk.

Waar laten we onze spullen? In een escaperoom mogen jullie geen telefoons, camera’s, tassen, enzovoort meenemen. Oftewel: ga er met lege handen in. Jullie kunnen je spullen bij ons in een locker achterlaten. Vergeet je leesbril echter niet!

Kunnen we met meerdere groepen komen? Zeker wel. De groepen moeten echter wel op elkaar wachten. Dit kan in ons dorpshuis of op onze dorpscamping. Op beide plekken kan de wachtende groep zich vermaken met een drankje of een spelletje. 

Is er een toilet? Eenmaal in de escaperoom kun je niet naar de wc. Vooraf kun je in het dorpshuis het toilet bezoeken. 

Hebben jullie cadeaubonnen? Jazeker, we maken ze op maat. Dus als je ons doormailt wat je erop wilt hebben (bijvoorbeeld naam ontvanger/gever, je eigen boodschap), dan maken wij er iets leuks van.

Andere vraag?

Mail ons!