Nieuwe mini-escape!

Speciaal voor Ús Festival op 9 maart in Easterwierrum bouwen we een nieuwe mini-escaperoom: Dixieland. Meestal zijn de toiletten op festivals niet echt om naar huis te schrijven, maar deze dixies wil je écht wel bezoeken!

Aan Ús Festival werken diverse Easterwierrumer verenigingen mee, waardoor er een bont aanbod voor alle leeftijden is. Je kunt de dag beginnen met een gedicht of vogelgeluiden beluisteren, of wakker worden op de mat met YogaRutger. Je kunt er leren paaldansen of meedoen aan een erotische quiz, maar ook naar een concert van het dorpskoor, het corps of een leuk Fries bandje gaan. ’s Avonds kun je los gaan bij de blues, maar ook uit je plaat gaan in de Silent Disco. En dan is er dus ook nog van 14-21 uur escaperoom Dixieland. Elk half uur kan er een nieuwe groep in, van minimaal twee en maximaal vier personen. Nou ja, élk half uur…. wij willen de demonstratie paaldansen van de Nederlandse kampioenen natuurlijk ook wel even aanschouwen….

Dixieland is gratis en geschikt voor iedereen die kan lezen en niet al te claustrofobisch is. Vooraf inschrijven is niet mogelijk: je kunt je op de festivaldag inschrijven op de lijst. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*