Pop-up escaperooms

Township Escape heeft ook pop-up escaperooms te huur.

 

“Dixieland” is een escaperoom in twee dixies, waarin 2-4 bezoekers kunnen worden opgesloten. Om eruit te komen, móeten ze samenwerken. Het leuke van deze escaperoom is dat je niet alleen je hersens laat kraken, maar ook je handen laat wapperen. De escaperoom is een beetje spannend, maar niet eng. Bezoekers hebben 20 minuten de tijd om te ontsnappen. Voordeel van deze escaperoom is dat hij buiten kan staan en goed past bij bijvoorbeeld een feest of festival. 

Bij de huurprijs van “Dixieland” zijn het opbouwen en afbreken van de dixies inbegrepen. Ook leveren we er medewerkers bij. De prijs hangt verder af van de tijdsduur en kilometerkosten, dus we maken graag een offerte op maat. 

“Hell on Heels” kan in vrijwel elke (kleine) ruimte worden opgebouwd. Met hulp van een kaptafel, koffer, kisten en andere rekwisieten creëren we de illusie dat de bezoekers in een kleedruimte zijn, waar zich een relatiedrama heeft afgespeeld. Het team (2-3 personen) heeft 20 minuten de tijd om de zaak op te lossen. In deze escaperoom voelt niemand zich opgesloten. De bezoekers kunnen ontspannen puzzelen, waarbij ze goed moeten lezen, zoeken en nadenken. Ook voor “Hell on Heels” geldt dat we er medewerkers bij leveren en dat we zelf de spullen klaarzetten en opruimen. De basishuurprijs is 100 euro, maar daar komen kilometerkosten en kosten voor de medewerkers (afhankelijk van tijdsduur) overheen. We maken graag een offerte op maat.

Wij kunnen ook worden ingeschakeld voor het bouwen van een escaperoom op maat, passend bij een bepaald thema of feest. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek hierover.